recept-sztorik

Lepcsánkparty

Farkassügér padlizsánnal

Mitzi von Küche

2017. július 24. - Mitzi von Küche

 Könnyű nyári ebédnek mindig jó választás egy finom hal sütése. A kérdés, mi legyen a friss farkassügér mellé a körítés? Itt egy szép padlizsán, egy próbát megér.

sug_padl5.jpg

Ilyen kevés hozzávaló elég is egy finom ebédhez. A két szép konyhakész farkassügér hasába fokhagymás fűszervaj-darabkákat tettem, besóztam, borsoztam, és még néhány citromkarika is került mellé.

sug_padl1.jpg

 A besózott padlizsánkarikákkal körülvettem a halakat, finom olivaolajjal enyhén meglocsolva.

sug_padl2.jpg

 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütöttem.

sug_padl3.jpg

 A hal tökéletes lett és a padlizsánkarikák is szépen megsültek. Erőfeszítés nélkül és melegben való szenvedés helyett remek kis ebéd kerekedett. Jól passzolt a hal mellé a padlizsán - jöhet máskor is.

sug_padl4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://lepcsankparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3012639231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.