recept-sztorik

Lepcsánkparty

Lepcsánkparty

Töltött csirkemell

AnicasubRosa

2020. március 25. - AnicasubRosa

Szeretjük a töltött csirkemellet, de néha nagyon unom a szeletenként töltögetést, panírozást: a töltelék csúszik-mászik, bosszankodom. Ennek kiküszöbölésére legutóbb máshogyan oldottam meg a dolgot. 

Fél-fél csirkemelleket fűszerezés után bepaníroztam, majd felül megnyitottam és a zsebbe pakoltam sonkát, hagymát, pirított hagymát, többféle sajtot, majd besamel-mártással megöntöztem és sütőben megsütöttem. (Az elmúlt időszakban egyébként is átálltam a bő zsiradékos sütés helyett a sütőben sütésre, jó sok kalória bevitelét megspórolom a családnak. Így készítem a sültburgonyát, rántotthúst, rántott sajtot stb.)

Nincs semmi extra a dologban, de kis változatosságot jelentett és ügyesen pakolgatva a dolgokat jó sok tölteléket tudtam "bezsebelni".  

 

töltött csirkemell3

töltött csirkemell2

töltött csirkemell1

A bejegyzés trackback címe:

https://lepcsankparty.blog.hu/api/trackback/id/tr9815525498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benikuty 2020.03.25. 10:19:06

Ügyes vagy, szeretünk Anci! :D

Anicamárnemtrollkodik 2020.03.25. 13:09:56

@Benikuty: :D
Vagyok bajban, mert én dolgozni járok, a nagyfiam otthon, minden napra kell valami ebéd, de legyen változatos és ne legyen benne gomba, ne legyen főzelék (na jó, a zöldborsó jöhet!), ne legyen leves és Anyaaaaaa....csinálsz nekem....?? :D Közben esténként römizés, Gazdálkodj okosan és Honfoglaló közben nassolunk. :( Úgyhogy tényleg duplán kell spórolnom a kalóriabevitellel.
Ja, és mivel mindenki most akar pék lenni, két hétig majd' megőrültem, hogy pogácsát tudjak sütni, de csak egy novemberben lejárt tasakos élesztőm volt, végül jobban felfutott, mintha új lett volna :D
süti beállítások módosítása