Szeretjük a töltött csirkemellet, de néha nagyon unom a szeletenként töltögetést, panírozást: a töltelék csúszik-mászik, bosszankodom. Ennek kiküszöbölésére legutóbb máshogyan oldottam meg a dolgot.
Fél-fél csirkemelleket fűszerezés után bepaníroztam, majd felül megnyitottam és a zsebbe pakoltam sonkát, hagymát, pirított hagymát, többféle sajtot, majd besamel-mártással megöntöztem és sütőben megsütöttem. (Az elmúlt időszakban egyébként is átálltam a bő zsiradékos sütés helyett a sütőben sütésre, jó sok kalória bevitelét megspórolom a családnak. Így készítem a sültburgonyát, rántotthúst, rántott sajtot stb.)
Nincs semmi extra a dologban, de kis változatosságot jelentett és ügyesen pakolgatva a dolgokat jó sok tölteléket tudtam "bezsebelni".